Auto rijbewijs

Learn to drive like a pro

Je wilt graag je auto rijbewijs behalen, daar willen we jou natuurlijk graag mee helpen!

Vanaf 16.5 mag je daar mee beginnen,noodzakelijk is het niet maar wel makkelijk als je je theorie alvast in bezit hebt.

Ons streven is om jou zo snel mogelijk, vlot, veilig en zelfstandig in een auto door het verkeer te laten rijden. Zodat je je examen met succes kan afronden.

Als je tussentijds eens wilt ervaren hoe een examen in zijn werk gaat en wilt toetsen of je er klaar voor bent, kun je door ons een tussentijdse toets (TTT) laten inplannen. Mocht je de bijzondere verrichtingen daarbij naar behoren uitvoeren, dan krijg je daarvoor een vrijstelling bij het echte examen.

Spreekt dit alles je aan, ben je nieuwsgierig geworden, wil je eens ervaren wat autorijden is, en van wie je les krijgt?
Twijfel dan niet en vraag vrijblijvend een gratis proef les aan.

 

2todrive1

Door 2toDrive kun jij nu al vanaf 16,5 jaar starten met het volgen van rijlessen. Vanaf je 17e mag je het praktijkexamen afleggen voor het rijbewijs B. Tot je 18e mag je rijden onder begeleiding van een coach. Wil jij ook meedoen? Bekijk dan snel Wat is 2toDrive of de Veelgestelde vragen voor meer info. Nog niet helemaal overtuigd? Lees dan alle voordelen via Waarom meedoen en praat mee in de social feed.

 

u

Welke lesauto's?

Onze les auto’s zijn van het merk BMW.  Rijden in een veilige en betrouwbare auto is voor ons een pré!

Sleutel tot succes

Door onze jarenlange ervaring en wijze van les geven ga je straks veilig en vooral zelfverkerd de weg op.

Ons streven naar vrijheid

Het aantal lessen is natuurlijk afhankelijk van hoe snel jezelf leert. Wij proberen natuurlijk jou zo snel en veilig mogelijk dat fel begeerde papiertje te laten behalen.

Hoe gaan wij dit doen

Met ons stappenplan gaan we kijken wat de beste keuze is om te beginnen

 

 

Slagingspercentage

Je slaagkans bij een rijschool hangt af van vele factoren, zoals het aantal lessen dat gegeven wordt, de instructeurs en de lesmethodes. Ook diversiteit in kandidaten en de lesauto’s (automaat of schakelen) zijn van invloed op de slagingspercentages.
Een goede rijopleiding is een investering in je eigen veiligheid. Het gaat erom dat je verantwoord leert rijden en niet dat je zo snel mogelijk het examen aanvraagt.

Ik wil mij graag aanmelden!

Share This